Tina fisktärningarna. Findus Fisktärningar av lax. Skala räkorna och spara räkskalen. Lägg räkskalen i en gryta tillsammans med lök, vitlök, tomatpuré, fiskbuljongtärning, vitt vin, vatten och grädde
Lägg på fisktärningarna på grytan och låt bli klara av ångan. Fiskgryta med vitlöksbröd, 5-6 port500 g fisktärningar (lax och torsk till exempel)500 g potatis, fast2 morötter (ca 130 g)1 purjolök1 fänkål1,5 msk olivolja2 msk tomatpuré1/2 kuvert saffran5 dl vatten400 g körsbärstomater på burk1 dl gräddesalt, svartpeppar5-6 minibaguetter75 g smör, rumsvarmt3 msk persilja2 vitlöksklyftoren nypa salt1,5 krm vitpeppar1 citron1. 500 g fisktärningar
Istället för färdigskurna fisktärningar använde jag portionsbitar, som jag skar till själv, lagerbladet hoppade jag över och sockerärtorna, som jag hade hemma, blev ett gott tillskott i soppan
Sjud i ca 5 min, tills fisktärningarna är fasta. Nej, någon vidare vår har det inte kommit till Växjö än, även om solen lite blygsamt lös mellan träden i morse… Tills våren är här värmer jag mig med soppa, och det är ju rätt okej det också faktiskt
Lägg fisktärningarna i mitten och häll sedan såsen över fisken. Ingredienser. 500 g laxfile eller torskfile · 150 g färsk bladspenat · 1 liten bit purjolök · 100 g skalade räkor
4 500 g passerade tomater 1 bakpotatis 250 g tomater 2 dl smetana 400 g torsk 1 förp blandade frysta fisktärningar (à 300 g) Att ha hemma 7 dl vatten 1 fiskbuljongtärning 1 tsk timjan 1 vitlöksklyfta salt och peppar bröd Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Passerade tomater 25 % rabatt I love eco 500 g Mer info Ladda kupong