Fisksuffle recept

Fisksufflé med skirat smör

Fisksufflé med skirat smör

En helt fantastiskt god maträtt som smakar som om den var från den finaste och dyraste lyxkrogen. För 4 portioner
Norsk fisksufflé

Norsk fisksufflé

Det är inte ofta man säger att en fiskrätt bara smälter i munnen, men den här gör faktiskt det. Till fyra portioner behöver du

Fisksufflé á la Deisy

Koka ihop bechamelsåsen. Tag av såsen från värmen och rör ned ost, paprikapulver salt peppar och de tre äggulorna

Fisksufflé

Koka fisken i lättsaltat vatten 15 min. Red mjöl margarin och mjölk. Äggulorna rörs i samt fiskköttet som mosats lite med gaffel

Enkel fisksuffle på purjolöksbädd

Sätt ugnen på 200 grader. Koka fisken i lättsaltat vatten ca 10 min. Gör en redning av mjöl och mjölk krydda och rör i äggulorna samt den kokta fisken

Farmors fisksuffle´

Sätt ugnen på 175 grader. Separera äggulorna från torna. Spara vitorna i en stor bunke och låt gulorna ligga i en kopp

Klassisk fisksufflé

Sätt ugnen på 175 grader. Separera äggulor och -vitor. Såsen. Smält smöret, rör ner mjölet och därefter mjölken

Elisabeths goda fisksuffle

150 grader varm ugn. 45 minuter. Fräs ihop smör och mjöl och späd med mjölk. vatten och fond. Låt koka ihop några minuter

Görvelns slotts fisksufflé

Fräs smör och mjöl. Tillsätt grädden och koka en tunn sås. Låt kallna. Vispa äggulorna som blandas i såsen tillsammans med den småskurna fisken