Fisksoppa med musslor recept

45 Spara
Festlig fisksoppa

Festlig fisksoppa

Ilbland har jag också gjort soppan extra festlig med vinkokta blåmusslor istället för de "burkade". Ett som med fördel kan doppas i överbliven aiolo
14 Spara
Fisksoppa

Fisksoppa

Tina fisken, strimmla purjolöken, hacka löken. Smält margarinet i en gryta, fräs löken glansig. Pressa i vitlök, rör ner tomatpuré, salt, timjan och basilika
0 Spara
Fisksoppa

Fisksoppa

Ett recept från Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Väldigt god soppa. Sambo sa att han tyckte att det va en utav de godaste fisksopporna han nånsin ätit
0 Spara
Min fisksoppa!

Min fisksoppa!

Jag lagar väldigt sällan efter recept, och om jag kollar på recept så är det mer att få insperation till ingredienser och sen gör jag det på mitt vis ☺️ Idag gjorde jag en fisksoppa med saffran, till det bakade jag ett enkelt bröd
3 Spara
9 Oktober Saras fisksoppa med gädda

9 Oktober Saras fisksoppa med gädda

Två gånger har jag blivit bjuden på fisksoppa med saffran, hos familjen Ivarsson och såklart Sara. Jag har egentligen redan gjort Saras fisksoppa en gång sen jag började med det här projektet, men det var innan bloggens tid, och med en annan sorts fisk
1 Spara
Nyår 2011

Nyår 2011

Faktiskt den bästa nyårsafton på mycket länge. Då har vi firat in det nya året och det blev en mycket lyckad kväll
0 Spara
Godaste fisksoppan

Godaste fisksoppan

Fräs i smör eller olja i en stor kastrull tillsammans med pressad vitlök. Valfritt antal musslor. Jag har lagt upp det här receptet om inte en så två gånger tidigare, men det är utan tvekan min favorit fisksoppa
0 Spara
Gumbo från grunden

Gumbo från grunden

Gumbo från grunden Jag har skrivit om gumbo två gånger förr på min gamla bloggplats och det här receptet är i princip likadant som det senaste receptet där men lite uppdaterat är det och jag tycker det här är det bästa
36 Spara
Fisksoppa

Fisksoppa

Fisksoppa utan aioli i någon form går bara inte, så enkelt är det. Fisksoppa från Allt om mat10p 2 purjolökar1 fänkål1 msk smör1 msk olivolja1 1/2 liter vatten5 dl torrt vitt vin8 dl vispgrädde4 tärningar fiskbuljong1 1/4 dl koncentrerad hummerfond1 tsk salt2 pkt saffran (à 0,5 g)2 krm curry1 1/2 tsk paprikapulver1/2 tsk cayennepepparMusslor
Sökförslag och sidor