1 msk fisksås (Santa maria Thailand). 1 msk oystersås (Santa Maria Thailand). Slå bambuskott och champinjoner i ett durkslag, skölj och skär purjolöken i bitar lägg även det i durkslaget
1 msk fisksås (Santa maria Thailand). 1 msk oystersås (Santa Maria Thailand). Slå bambuskott och champinjoner i ett durkslag, skölj och skär purjolöken i bitar lägg även det i durkslaget
2 msk oystersås. 2 msk fisksås. Idag var middagsplanen att steka saltsillfileér och göra löksås men då såg jag att det var en tävling på Instagram om en Asiatisk kokbok av Jennie Walldén som jag gärna vill ha så då fick sillen vänta
Om du vill att det ska smaka mer, ha i mer fisksås eller socker. 4 Lägg ner kokt ris, tomat och wok, blanda ihop och lägg ner fisksås, oystersås, socker och stek i 1 minute. 2 msk fisksås. 1 msk oystersås
Om du vill att det ska smaka mer, ha i mer fisksås eller socker. 4 Lägg ner kokt ris, tomat och wok, blanda ihop och lägg ner fisksås, oystersås, socker och stek i 1 minute. 2 msk fisksås. 1 msk oystersås. 200 g fläsk, skuret i bitar 4 msk Tunn soja sås (göra från böner) Svartpeppar Oyster sås 1 msk Stekt ris Kokt ris, 5 dl rekommenderas 1 gul lök, småbitar 1 tomat, småbitar 1 morot, småbitar Broccoli 1 bit vitlök, småbitar Smör eller margarin 2 ägg 2 msk fisksås 1 msk socker 1 msk oystersås
Blanda i den strimlade kålen, sesamolja, soja och fisksås. Blanda i grädde, oystersås och soja. Doppade det hela i en sås på soja, sirap, oystersås och ättika