1 dl olivolja. 1 dl olivolja. 1 msk fisksås. 1 dl olivolja. 1 dl olivolja. 1 msk fisksås. Studentfiranden, konfirmationer och bröllop står som spön i backen just nu, det är högsäsong för buffémat, gärna kall sådan och som en händelse (
När knölen var klar skar jag upp den i tunna skivor och bestämde mig för att låta den marinera en stund till i en spontant ihopvispad dressing på japansk soja, tunt strimlad chili och vitlök, en liten dutt vardera av sesamolja och fisksås, en hög citronskal och lite saft samt en skvätt lag från min syltade ingefära
olivolja eller lite sesamolja. fisksås (1-2 tsk). fisksås (1-2 tsk). Det finns ju en fördel med att vabba, och det är ju att man hinner laga lite mer omsorgsfull mat än vardagens snabba lösningar
Fisksås. Olivolja. Ringla över lite olivolja och strö på grovsaltet. 2 msk Fisksås. Hej på er alla. Varit lite tyst igen men nu skall jag försöka lägga ut ett nytt recept
Riv 2 cm färsk ingfära och blanda med 1-2 tsk fisksås, 3 msk olivolja, gurkmeja, koriander, 1 tsk kokossocker (kan ersättas med honung). Stek en riven vitlöksklyfta med 2 cm riven ingefära i olivolja. 1-2 tsk fisksås. 3 msk olivolja
olivolja till stekning. Rosta vitlöksklyftorna i olivolja tills de blir riktigt. olivolja till stekning. 1 dl god olivolja. 2 msk fisksås (nam pla). 1 dl god olivolja. 2 msk fisksås (nam pla)