Krydda med fisksås och salt. Kvällens måltid blev kyckling curry. Jag fick inspriration från en sida på nätet, Thailandsfakta, dock hade jag ingen röd currypasta hemma så jag körde med vanlig curry på burk
12 msk panang curry. 12 msk fisksås. 1Marinera köttet med 1 msk fisksås i 15 minuter. 1Tillsätt 2 msk curry och blanda ihop med kokosmjölken. 1Ta köttet från den första stekpanna och lägg i curryblandningen och blanda väl. 1Tillsätt strimlade limeblad, strimlad chili, paprika, palmsocker och 1 msk fisksås
Tillsätt köttet, kokosmjölken, ingefära och fisksås och låt sjuda upp. Tillsätt sambal oelek, currypasta och en skvätt vatten i kastrullen och rör ihop med löken
Häll i fisksåsen, limesafter och sockret och rör om. 1 rågad msk currypasta Panang. 4 tsk fisksås. Hetta upp oljan i en wok och lägg i lök, citrongräs och curypastan
Häll på kokosmjölk, vatten samt smaksättningarna fond, fisksås, limesaft och soja. Men av det jag hittade idag blev det en riktigt god och smakrik kycklinggryta med Panang curry
Tillsätt fisksås, socker samt hälften av limelöven. RÖD CURRY MED KYCKLING ELLER BIFF. Servera den röda curryn toppad med limeblad och thaibasilika samt med jasminris vid sidan
Några droppar fisksås. Idag gjorde jag en curry med precis de Chinatown-råvaror jag nämnde här ovan. Häll på kokosmjölk, vatten, grönsaksbuljong, fisksås, Tabasco och citronsaft