Sätt ugnen på 175 grader. Skär fisken i grova bitar och mixa den sedan fint i en matberedare. Tillsätt ägg, senap, dill, salt och peppar och mixa till en jämn smet
Lägg fram alla ingredienserna i köket så att de får rumstemperatur. Skär fisken i mindre bitar. Lägg i fisken i matberedaren tillsammans med salt, peppar, potatismjöl och ägg
Idag tänkte jag slänga in ett nytt barnmatsrecept till er med småttingar. Denna fiskpaté är en perfekt rätt när man vill skämma bort sin lilla ögonsten, klart att även de små ska få en lyxrätt
Lägg fram alla ingredienserna i köket så att de får rumstemperatur. Skär fisken i mindre bitar. Lägg fisken i matberedaren tillsammans med salt, peppar, potatismjöl och ägg
Skär fisken i mindre bitar. Lägg den i en matberedare och finfördela den. Tillsätt salt, kajennpeppar, rivet citronskal, saffran, potatismjöl och äggvitor
Originalet till den här såsen lärde jag mig på Restaurangakademien. På slutet av 80-talet fick jag ett stipendium av Krögarföreningen i Jämtland, för att gå en utbildning inom mat