Koka fisken några minuter i ytterst lite vatten, gärna i mikron. Dela den i mindre bitar. Blanda fisken med riset och lägg det i en lätt oljad ugnsäker form
Detta är en sån där bra middag där det mesta ligger i en och samma form, så nära en "allt-i-ett-rätt" som man kan komma, det enda som inte hamnar i fisklådan är tillbehöret du väljer att lägga på din tallrik
I fredags kom äntligen något annat än de eviga sejfiléerna i fisklådan från Årstiderna. Med flundrefilé, eller skrubbskädda som den också kallas, bröts sejtrenden
" klagade J när fisklådan från Årstiderna var på väg. "Neeej, inte vitfisk igen. Jag måste erkänna att vi har fått lite mycket sejfilé på sista tiden i sagda låda, men denna gång var det ju faktiskt rödspätta som kom med lådan
Ugn. 225°. Koka fisken några minuter i ytterst lite vatten, gärna i mikron. Dela den i mindre bitar. Blanda fisken med riset och lägg det i en lätt oljad ugnsäker form
Jag har varit väldigt nöjd med mina leveranser av fisklådan från Årstiderna, men när de för fjärde gången i rad har sejfilé på schemat började vi tröttna
1. Koka fisken några minuter i ytterst lite vatten, gärna i mikron. Dela den i mindre bitar. 2. Blanda fisken med riset och lägg det i en lätt oljad ugnsäker form