Häll över buljong och vitt vin. 1 tsk Kockens vitlökspeppar. 2 dl vitt torrt vin. Skala räkorna. Fräs rödlök, tunt skivad fänkål och paprika i mindre bitar i smör
Skala och finhacka lök och vitlök. Häll ner lök och vitlök och låt svettas en stund utan att ta färg. Höj värmen och häll i tomater, örter och vitt vin
Häll i saffran, vitt vin, krossade tomaterna, lagerblad, torkad chiliflakes och låt koka upp. Vispa äggulan med handmixer, pressa ner vitlök och vinäger
Servera med ett gott bröd och såklart ett gott vitt vin. Den absolut godaste fiskgrytan som jag någonsin gjort är den här som jag en gång för många år sedan hittade i en Allt om Mat tidning
Riv vitlöksklyftorna på ett rivjärn. Så jag slog till på en Fiskgryta med färsk fisk. Bryn lök, fänkål, vitlök och peppar i smör i en stor gryta tills den mjuknat men inte tagit färg
Mixa vitlök, persilja, citronskal, citronsaft, olivolja, lök och salt till en slät röra. Den här fiskgrytan har sitt ursprung vid Medelhavet, den är lite som en mix mellan spansk Bacalao och den kroatiska Brudet