Skär 250 g färsk sparris och 100 g salladslök i bitar. 100 g salladslök. Vardagsmat helt i min smak. Nyttig lättsmält fisk, snabblagad efter en lång dag på jobbet och smaksatt med favoritkryddan dragon
Finstrimla salladslöken och hacka koriandern. Här kommer i alla fall ett smarrigt recept på en fiskgryta med tomat, kokosmjölk och mandel som passar utmärkt att servera till en bit bröd
Dagens fiskgryta som vi bjuder på här är just en sån där som gjordes på en höft, en bas på kokosmjölk är så lätt att laga till och det finns oändliga variationsmöjligheter
100 g salladslök. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g torskfilé 1 tsk salt 250 g färsk färsk grön sparris 100 g salladslök 2 dl Arla Köket® crème fraiche 1 msk fiskfond 1 dl vitt vin 1 tsk torkad dragon 750 g potatis
Skär morot, zucchini, paprika och salladslök i bitar. Indisk fiskgryta med curry & kokosmjölk. Jag använde mig av denna grymma, ekologiska, veganska currypasta i fiskgrytan
Hacka salladslöken och strö den över grytan. Igår kväll åt vi den här snabba fiskgrytan och trots att den var lite thaiinspirerad så käkade barnen rätt bra ändå
2 st salladslökar eller en bit purjolök. 2 st morötter 2 st salladslökar eller en bit purjolök 1 st citrongräs 2 msk färsk ingefära 1 st vitlöksklyfta 1 msk solrosolja 1 burk kokosmjölk 5 dl fiskbuljong 300 g laxfilé 1 st lime, saften 100 g sockerärtor 200 g skalade räkor Salt, efter smak Vitpeppar, efter smak
Här kommer en underbar fiskgryta som vi åt för någon kväll sedan – åh ääääälskar thaismak. Rör ner skivad salladslök (ta bort mkt av blasten), sambal oelek och limeskal