persilja. Ikväll blir det fiskgryta med aioli här hemma. Tillsätt saffran, vitt vin, riven vitlök, tomatpuré, krossade tomater, timjan, paprikapulver, lagerblad, cayennepeppar, hummerfond, fiskbuljongtärningar och vatten
en kruka färsk persilja. Det blev visst fiskgryta på nationaldagen. Jag googlade på ”glömt torskblock i frysen, saffran från i julas och ett halvt kilo potatis ” – och tada
Hetta upp oljan i en stor kastrull och fräs grönsakerna med tomatpuré och saffran några minuter. Blanda smör, persilja, pressad vitlök, salt och vitpeppar
Det enda jag kommer ändra på nästa gång jag lagar den är att ta bort saffran från recpetet, jag tyckte den var godare innan jag kryddade grytan med saffran
Lägg ner tomater, späd med vin och tillsätt saffran och salt. Servera soppan i skålar, strö över lite persilja och fördela musslorna i portionerna eller servera dem på ett fat vid sidan om
Lägg ner tomater, späd med vin och tillsätt saffran och salt. Servera soppan i skålar, strö över lite persilja och fördela musslorna i portionerna eller servera dem på ett fat vid sidan om
FISKGRYTA MED SAFFRANSAIOLI OCH VITLÖKSPAINRICHE. SAFFRANSAIOLI. persilja. Och eftersom vi bor vid sjön så blev jag inspirerad att göra en riktigt mustig fiskgryta och att frossa i vitlök