Servera med kokt potatis eller ris. Jag har länge varit sugen på en riktigt god och värmande fiskgryta och passade därför på att laga denna smarriga grytan efter jobbet idag
Kokt ris. Den här mustiga fiskgrytanmed smak av saffran och tomat åt vi när solen sken och det var varmt och skönt ute men jag tror den passar snäppet bättre en dag som idag när kylan och blötan kryper innanför jackan och allt känns allmänt ruggigt
Servera den medris eller tillsätt mer vätska och ät som en matig soppa. Härligt krämig och smakrik fiskgrytamedsaffran som passar lika bra till vardags som till fest
Servera med cocuscous, bulgur eller ris. Strimla purjolöken och skär paprikan i mindre bitar, fräs grönsakerna i oljan medsaffranet, tillsätt kokosmjölken och den vanliga mjölken, låt koka upp, red av med maizena, smaka av med salt och peppar
Rör sedan ner grädde, créme fraiche, vatten och saffran. En smakrik gryta med torsk och räkor som serveras medris och en aioli och gärna lite bröd till
Fiskgrytamed tomat och saffran. Servera med kokt potatis, mos, ris eller matvete. Under tiden kan du koka ris, pasta, potatis eller vad du nu vill servera till
Fiskgryta allt i ett, med extra allt. Seafood & fish som jag använt i detta recept innehåller bland annat tomat, paprika, lök, vitlök, chili, gurkmeja, saffran, morot, fänkål och dillfrön
För att kompensera för det har jag dels använt mig av både kombu och nori – dvs två sorters alger i buljongen för att få till en schysst havssmak, och sedan använt mig av en kombination av olika grönsaker och proteinkällor för att få till den där varierande konsistensen som en fiskgrytamed både torsk, lax, musslor och räkor har