Tillsätt saffran och kryddor. Lägg i halvtinad fisk och haricots verts och rör om försiktigt om, låt det puttra samman ytterligare i någon minut till fisken är knappt klar
Tärna fisken, skala och hacka löken. Tillsätt sen saffran och fräs ytterligare ca 1 min. Tillsätt broccoli och tärnad fisk, sjud ca 5 min. 400 g Fiskgrytbitar. 5 g Saffran
En supergod fiskgryta som min kära mamma brukar laga. Jag har inte skrivit ut hur mycket fisk och skaldjur som ska användas, då jag själv brukar anpassa detta till hur många som ska äta
Fräs purjolök, fänkål, morötterna och vitlöken i smör och saffran i några minuter. 400 gram vit fisk. 2 påsar saffran (1g). Skär fisken i3 x 3 cm bitar, lägg i och låt sjuda under lock tills dom nästan är klara. Lägg på tomaterna och räkorna och låt dom bli varma utan att koka 400 gram vit fisk
Till middag idag lagade jag en fiskgryta med hjälp av det som fanns i kylen och frysen. 1 påse saffran. 1 fiskbuljongtärning. ca 500 gram blandad fisk i tärningar. Lägg i fisktärningar och låt fisken sjuda i ca 5-7 minuter och avsluta med att lägga i räkorna strax före servering. 1 fiskbuljongtärning