FiskgrytanDela fänkålen på mitten och skär i tunna skivor. Stek fänkålen i smör i en stor gryta tillsammans med saffran, vitlök, vitt vin, timjan och salt tills mjuk
Lägg i räkorna och smaksätt med apelsinskal, vitlök och timjan. rivet skal av ½ apelsin. 2 dl Arla Köket® crème fraiche gourmet saffran & tomat. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g räkor med skal 400 g sejfilé 1 purjolök 1 stor fänkål Arla® Svenskt Smör 2½ dl hönsbuljong 2 dl Arla Köket® crème fraiche gourmet saffran & tomat rivet skal av ½ apelsin 1 pressad vitlöksklyfta 2 msk hackad färsk timjan 1 kg potatis 1 baguette, gärna vitlöksbaguette
½ pressad apelsin. Fräs grönsaker och rotfrukter i olivolja tillsammans med saffran och franska örter. Tillsätt krossade tomater, pressad apelsin, fiskbuljong och vatten
För att få soppan riktigt gyllene är det förutom saffran även gula tomater i den – jag hittade konserverade gula tomater som jag tyckte var kul att använda,
½ pressad apelsin. Fräs grönsaker och rotfrukter i olivolja tillsammans med saffran och franska örter. Tillsätt krossade tomater, pressad apelsin, fiskfond, vin och vatten
½ pressad apelsin. Fräs grönsaker och rotfrukter i olivolja tillsammans med saffran och franska örter. Tillsätt krossade tomater, pressad apelsin, fiskfond, vin och vatten
½ pressad apelsin. Fräs grönsaker och rotfrukter i olivolja tillsammans med saffran och franska örter. Tillsätt krossade tomater, pressad apelsin, fiskbuljong och vatten
Fräs grönsaker och rotfrukter i olivolja tillsammans med saffran och franska örter. ½ pressad apelsin. Tillsätt krossade tomater, pressad apelsin, fiskbuljong och vatten
Fräs grönsaker och rotfrukter i olivolja tillsammans med saffran och franska örter. ½ pressad apelsin. Tillsätt krossade tomater, pressad apelsin, fiskbuljong och vatten