Blanda i tomatpuré, timjan, basilika och salt. Det var längesen jag gjorde den här fiskgrytan, och av nån anledning kom jag på att det var dags att göra den igen
4 6 skalade och tärnade potatisar 3 skalade och tärnade morötter 1 skalad och hackad lök 2 skalade och finhackade vitlöksklyftor 2 tsk timjan 2 msk olivolja 500 g krossade tomater 5 dl fiskbuljong (vatten buljongtärning eller fond) salt och peppar 1 citron 400 g hokifilé eller torskfilé, tinad och tärnad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Fräs potatis, morot och purjolök i en kastrull med olja. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt timjan, krossade tomater, vatten och buljongtärning och koka i 15 minuter. 1 tsk torkad timjan
Servera fiskgrytan tillsammans med kokt potatis eller ett gott bröd. Nu när hösten är här tycker jag verkligen att det passar perfekt med alla möjliga sorters grytor och soppor