Fräs vitlök, chiliochsaffran i en vid kastrull med olja. saffran. Kärna ur och finhacka chilin. Fintärna tomaterna och strimla fint paprika, fänkål och zucchini
Tillsätt skivad vitlök, tomatpuré ochsaffran. Hacka vitlök ochchilioch lägg i en vid skål. Skär fisken i bitar, lägg i grytan och låt puttra med i ett par min
Skär lök, morötter, potatis, fänkål, vitlök ochchili i tunna skivor. Smaka av med salt och peppar. Jag googlade på ”glömt torskblock i frysen, saffran från i julas och ett halvt kilo potatis ” – och tada
Det enda jag kommer ändra på nästa gång jag lagar den är att ta bort saffran från recpetet, jag tyckte den var godare innan jag kryddade grytan medsaffran
Fräs grönsaker och rotfrukter i olivolja tillsammans medsaffranoch franska örter. Har du några kokta potatisar kvar från tidigare måltid passar det alldeles utmärkt att låta dem koka med några minuter och förstärka grytan
Pensla med ägg och strö timjan över. Med tanke på att jag just nu befinner mig just i Frankrike tänkte jag att det kunde passa med ett franskinspirerat recept
Förklaringen till den konstiga radbrytningen är att WordPress gjort en ny version av det tema jag använder och texten vandrar rakt utåt höger och dels delvis av kolumnen med kategorier till höger om jag inte hanterar den så här – ska försöka få hjälp med att åtgärda det, så länge ser det ut så här men blir läsbart i alla fall
Fräs grönsaker och rotfrukter i olivolja tillsammans medsaffranoch franska örter. Har du några kokta potatisar kvar från tidigare måltid passar det alldeles utmärkt att låta dem koka med några minuter och förstärka grytan
Fräs grönsaker och rotfrukter i olivolja tillsammans medsaffranoch franska örter. Har du några kokta potatisar kvar från tidigare måltid passar det alldeles utmärkt att låta dem koka med några minuter och förstärka grytan
Fräs grönsaker och rotfrukter i olivolja tillsammans medsaffranoch franska örter. Har du några kokta potatisar kvar från tidigare måltid passar det alldeles utmärkt att låta dem koka med några minuter och förstärka grytan
Fräs grönsaker och rotfrukter i olivolja tillsammans medsaffranoch franska örter. Har du några kokta potatisar kvar från tidigare måltid passar det alldeles utmärkt att låta dem koka med några minuter och förstärka grytan