aioli eller majonnäs. [Foto. Diana Dontsova]. Med tanke på att jag just nu befinner mig just i Frankrike tänkte jag att det kunde passa med ett franskinspirerat recept
Blanda 1 dl majonnäs, 2 dl turkisk yoghurt, 2 pressade vitlöksklyftor och 2 tsk flytande honung. Hej. Lagade en så god gryta i helgen som jag måste dela med mig av
Tillsätt rapsoljan i en fin stråle tills du fått en majonnäs i den konsistens du vill ha. Och eftersom vi bor vid sjön så blev jag inspirerad att göra en riktigt mustig fiskgryta och att frossa i vitlök
Blandade majonnäs (Hellman´s) med riven vitlök, lite citronsaft, salt och peppar. Endast fisken till fiskgrytan behövde inhandlas annars rensades rotfruktslådan, en skvätt vin och en skvätt grädde åkte ner
Aioli och majonnäs ur Grillmat LCHF. Aioli smakar alltid gott till fiskgryta. Fiskgryta med saffran 4 port. Foto Mikael Eriksson Fiskgryta med saffran 4 port
Hetta upp och servera genast, gärna med vitlöksmajonnäs och ett varmt bröd. Vitlöksmajonnäs kan du göra lätt genom att smaksätta 2 dl vanlig majonnäs med 3-4 pressade vitlöksklyftor, 1 tsk tomatpuré 1 tsk vitvinsvinäger, 1 krm salt och lite kajennpeppar (för 4 port). 2 dl vanlig majonnäs med
Majonnäs. Då öppnar vi lucka nitton och bakom den döljer sig en fiskgryta med saffran. Blanda ihop majonnäs med en pressad vitlöksklyfta och några droppar citronsaft räkor
Kräftskalen blev till en mustig fond som kommer att bli basen till en god fiskgryta senare i höst. Hittade ett recept på en majonnäs med curry och Mango chutney som jag kände kunde passa och det gjorde den
En fiskgryta kan göras fet och med få kolhydrater. Tonfiskröra med ägg och majonnäs. Om du vill pröva på LCHF så här jag här lite tips på recept som du kan testa