Lägg sedan i lax och gös och låt endast första bubblan koka upp. Tillsätt hackad selleri och fänkål. Servera den mustiga fiskgrytan med aiolin och det nybakade brödet 50 g färsk jäst. 1 stjälk blekselleri. 300 g lax i bitar. Fiskfond1 gös, skrovet av (gälarna borttagna) 500 g räkor, skalen från 1 gul lök 1 purjolök 2 schalottenlök 1 fänkål 1 stjälk blekselleri 1 morot 6 klyftor vitlök 1 msk tomatpuré 4 dl vitt vin. 1 0,5 tsk torkad timjan 1 hel gös (urbenad och filéad och skuren i stora bitar) 500 g musslor i skal 300 g lax i bitar 500 g räkor med skal (skalad vikt) nymalen svartpeppar samt en rejäl nypa salt
Hon hade lax istället för vit fisk och skippade sellerin, hälsar hon. Skär sellerin på samma sätt. Sandy bjöd på en god och värmande fiskgryta där vi satt i hennes fina kuvös och myste
Lägg sedan i lax och gös och låt endast första bubblan koka upp. Tillsätt hackad selleri och fänkål. Servera den mustiga fiskgrytan med aiolin och det nybakade brödet 50 g Jäst Original Färsk. 1 st Stjälkselleri. 300 g Laxfilé Färsk