Vispa ihop fonden med crème fraiche, vispgrädde och vitt vin och låt det hela koka upp. 12 bitar fryst laxfilé, tinad. 11 dl crème fraiche. 1Lägg tillbaka fänkål i fonden tillsammans med fisk och räkor och låt puttra på svag värme i 10 minuter eller tills torsken är genomkokt och laxen fortfarande har en rå kärna
lax, torsk, sej. Vispa sedan ned crème fraiche så att den smälter och blandar sig väl med buljongen. Kvällens huvudrätt blev en god fiskgryta, vilket alltid är gott
Lätt crème fraiche med vitlök. Servera soppan med en klick crème fraiche. 500 g lax. Skär laxen och torsken i kuber (ca 2×2 cm) och blanda ner i grytan. 500 g lax
Skär lax och torsk i. 1 dl crème fraiche. 300 g laxfilé. Häll på buljong, vin och grädde, crème fraiche salt, peppar, cayennepeppar, paprikapulver och låt sjuda under lock i ca 10 minuter. 1 dl crème fraiche. 300 g laxfilé