Rör ner räkorna och strö dill över din fiskgryta vid servering. 600-800 g fiskfiléer blandade (t ex lax, långa eller torsk). 0,5 dl dill, hackad till garnering. 3 morötter, skalade 1 fänkål 1 gul lök, skivad 3 klyftor vitlök, finhackade 2 tsk kummin 2 msk matolja, till stekning 2 dl vitt vin, torrt 2 dl mjölk 3 dl vispgrädde 2 msk fiskfond 600-800 g fiskfiléer blandade (t ex lax, långa eller torsk) 2 msk maizena 0,5 krm cayennepeppar salt 500 g färskpotatis, kokt och delad 300 g räkor med skal 0,5 dl dill, hackad till garnering
Här ska ni få ett smarrigt recept på en fiskgryta med lax, torsk och kräftskjärtar. Tillsätt sedan tomaterna, pressade vitlöksklyftor, finhackad dill och fisken