Idag blev det en fiskgryta smaksatt med saffran och vitt vin. Krydda med buljongtärningen och ketchup. Den här fiskgrytan fungerar också bra att ha med sig i matlåda för att värma i mikro
Ketchup. Skala och hacka löken, skala och hacka viklöksklyftorna fint och brynlöken och vitlöken. Den djupfrysta fisken skärs i bitar, saltas,vänds i mjöl och läggs i pannan
Ketchup. Under tiden fiskgrytan kokar blandar man aiolin. 2 1/4 gul och 1 f-gul per portionKomponerad och nedtecknad av Annica Lindgren efter inspiration frånflera olika ViktVäktar-recept på fiskgryta
250 g=3 dl kött-/fiskgryta. 1 msk ketchup. 250 g=3 dl kött-/fiskgryta. 1 msk ketchup. Här kan du få ett liten fingervisning om hur många kalorier din måltid faktiskt innehåller
Blanda grädde, ketchup,citronsaft och dill, och blanda ner. ½ dl ketchup. Strimla purjolök och paprijka och lägg i en kastrull med lite smör och låt fräsa några minuter