Som utlovat, recept på fiskgrytan från förra helgen. Fiskgryta med vitlöksbröd, 5-6 port500 g fisktärningar (lax och torsk till exempel)500 g potatis, fast2 morötter (ca 130 g)1 purjolök1 fänkål1,5 msk olivolja2 msk tomatpuré1/2 kuvert saffran5 dl vatten400 g körsbärstomater på burk1 dl gräddesalt, svartpeppar5-6 minibaguetter75 g smör, rumsvarmt3 msk persilja2 vitlöksklyftoren nypa salt1,5 krm vitpeppar1 citron1
Servera med kokt potatis och sallad och SJÄLVKLART mina ugnsbakade körsbärstomater i olja. Så det får det bli idag också på bloggen, en väldigt enkel fiskgryta med få ingredienser
Här kommer nu ett recept på en riktigt god och lite lyxig fiskgryta. Fiskgryta med saffran 4 port. 2 burkar hela tomater, gärna körsbärstomater. ♥ Fiskgryta med saffran 4 port
1 brk körsbärstomater. 1 brk körsbärstomater. Jag har aldrig lagat en fisksoppa/gryta och när jag lagade en igår blev den en blandning av olika recept med olika ingredienser jag tycker om
Tomatsåsen gör du på körsbärstomater på burk, eller krossade tomater som också går bra att använda. Fiskgryta med tomater och kapris 2 port. 1 burk hela körsbärstomater. / Anki och Håkan Fiskgryta med tomater och kapris 2 port 400 g torsk. 1 burk hela körsbärstomater
Men härom dagen slängde jag ihop en väldigt god fiskgryta med minimal arbetsinsats. ca 10 körsbärstomater. ca 10 körsbärstomater Skiva fänkål och purjolök samt skala och slanta morötterna