Som utlovat, recept på fiskgrytan från förra helgen. Magiskt god. Jag gjorde vitlöksbrödet på grov panini, men kan nog bli snäppet godare med vanlig baguette faktiskt
Ställ in en ugnsform med vatten iugnen. Smula ner jästen i degbunken och strö över saltet. Knåda degen ordentligt och häll i så mycket extra mjöl som behövs för att få en elastisk deg
Lägg fiskeni en ugnssäker form och häll såsen över. Servera med mathavre samt kokt broccoli. Sätt iniugnen grader 175 grader i ca 20 min. 500 g vitfisk. 400 g kokosmjölk light. 1 fiskbuljongtärning. Mathavre till 4 pers (tillagasenligtanvisningar på paketet). 400 gram broccoli
Tärna 1 pkt 400 g vitfisk och lägg i snor ugnsform tillsammans med ca 5 små tärnade potatisar. Blanda och häll över 3 dl krossade tomater, 1,5 dl cocosmjölk, gurkmeja, currypasta och 2 msk mango pickles. Tillagaimitten av ugnen ca 20 minuter. 2 msk mango pickles. ca 20 minuter
Jag föredrar att göra fiskgryta än att ställa mig och halstra en bit lax i stekpannan. Och skam den som ger sig så igår körde jag en halv Skreiiugnen och äntligen lyckades jag både tillaga och äta fisken
Gör under tidenfiskgrytan. Idag blev det ett litelyxigaremiddagsrecept. Inspirationen är från Allt om mat men jag har modifierat det så att det passar mjölkproteinallergiker