Till fonden använde jag lite vitt vin, en fänkål, två morötter, en gul lök, två vitlöksklyftor, lagerblad, timjan, dill, vitpeppar, vatten och skrovet från en lax, jag använde inte huvudet
salt, peppar och ev mer timjan. Fräs lök och en kvist timjan i smör på svag värme i ca 10 minuter utan att den tar färg. 1 msk Bong Tocuh of Taste Fiskfond
½ tsk timjan. Strö på lite timjan. ½ tsk timjan. 2 msk fiskfond. Blanda ihop 3 dl syrad grädde, chilisås och fiskfond och häll det över laxen. 2 msk fiskfond
några kvistar timjan. några kvistar timjan. 1 l fiskfond (jag hade två du chef fiskfond och 1 liter vatten). 1 l fiskfond (jag hade två du chef fiskfond och 1 liter vatten)
1 tsk timjan. 2½ msk fiskfond. Den här fiskgrytan bjöd Christian och Elisabeth på när vi hälsade på dem i huset de hyrt på västkusten tidigare i sommar
färska örtkryddor (timjan, basilika, dill). 5 dl skaldjursfond eller fiskfond. Tillsätt vin, grädde, fiskfond, salt och kryddor och låt soppan sjuda cirka 10