Blanda grädde, fond, vin och senap och häll över. 2 tsk Fiskfond. 2 tsk Senap. 2 tsk Fiskfond. 2 tsk Senap. Idag har jag lagat ett recept från viktväktarna
Häll ned tomatsoppa, krossade tomater, fiskfond, vitt vin och dill. 1 msk fiskfond. Servera med aioli (1 burk creme fraiche, pressad vitlök, stark senap, salt och peppar) och ett gott bröd. 1 msk fiskfond
1 tsk fiskfond. 1 tsk fransk senap. 1 tsk fiskfond. 1 tsk fransk senap. En bra rätt där allt kan göras i ordning i förväg och bara bakas i ugnen innan gästerna kommer
fiskfond, lök, vitt vin, dragon, grädde, mjölk, senap, vinäger, maizena. Det som jag skulle göra var att värma den färdiga dragonsenapssåsen i en kastrull, hälla den över fisken och in i ugnen, till detta skulle det kokas vildris och servera det hela med syrade rödbetor och äpple
Kanske lite vitt vin och fiskfond istället för vatten. Rör i senap, salt och peppar. 1 gul lök2 dl mellangrädde0,5 dl vatten0,5 dl citronsaft2 msk dijonsenap400 g sejfilé200 g skalade räkor (tex lyxräkor i lag)500 g färsk pasta, tex tagliatellesalt och pepparSkala och finhacka löken. 2 msk dijonsenap
Häll på grädde, vatten och fiskfond och låt koka i några minuter. Det går också bra att använda naturell färskost och smaksätta själv med en klick senap och honung eller experimentera dig fram med de smaker du själv gillar