Fiskfond rom recept

Laxrullar med västerbottenost

Laxrullar med västerbottenost

Häll sedan i grädde, fiskfond och vatten och låt det koka ihop i ca 5 min. 1 msk fiskfond. 1dl rom. Skär tunna skivor av laxen
Laxpasta

Laxpasta

Vispa ihop grädden med vatten, fiskfond, mjöl,. Toppa med rom och svartpeppar. 1½ msk fiskfond. 2 msk röd stenbitsrom

Skreisäsongen närmar sig..

Såsen hade en svag touch av musslor, kanske gjord på någon form av fiskfond. Rå skrei, ramslök, torkad rom och rödbetor
Dillsås till fisk

Dillsås till fisk

En klick rom vid servering så blir det top notch. en klick rom. Klicka då på en klick rom. ca 2 msk fiskfond. ca 2 msk fiskfond

Det är tillåtet att använda huvudet !

Överklassen åt nämligen torskhuvuden, i en stuvning lagad på smör, vetemjöl och fiskfond. När det gäller torsken är det ett måste att använda fiskens huvud, inte ett ont ord om varken filéer, stjärt, nacke, rom eller lever
Enkel fiskgryta

Enkel fiskgryta

Tillsätt mjölk, fiskfond, saffran, vin, honung, citronsaft och grädde. Servera gärna med en klick creme fraiche eller tillsätt skalade räkor och rom

Lyxig laxgratäng

Tillsätt smulad buljongtärning eller fiskfond. Garnera gratängen med rom, hackad lök, limeklyftor och dill

Inkokt lax

Servera med en sås på créme fraiche med spännande smak, typ kaviar, rom, dill eller citron. 1 dl fiskfond, silad. 1 dl fiskfond, silad

Restaurang #3 i Puerto Mogán

Svarryggad kummel, kokt i fiskfond. Hummerespresso med romschips, hummer- och linssoppa samt hummerfilé på spröd kaka

Lyxig laxgratäng

Tillsätt smulad buljongtärning eller fiskfond. Garnera gratängen med rom, hackad lök, limeklyftor och dill

Lax- och skaldjurpasta

Ta det lite försiktigt med saltet, eftersom räkor och rom tillkommer. När pastan är klar, lägg i hälften av räkorna och hälften av rommen i såsen och blanda runt med pastan

Lax pasta

Mycket enkel och snabb rätt att laga till och smakar riktigt bra med bra syra från citronen och fin sälta från fiskfonden

Lyxig laxgratäng

Tillsätt smulad buljongtärning eller fiskfond. Garnera gratängen med rom, hackad lök, limeklyftor och dill