Tillsätt chilin och häll i soja, vatten, fiskfond och socker. Koka riset och skölj salladen. Strö färsk koriander över fiskgrytan och servera med riset och salladsbladen
Blanda fiskfonden med grädden och persiljan och ös över fisken. Fisk tillagas ofta panerad eller i någon fettig gratäng, men här blev fisken istället fräsch och annorlunda i kombinationen med kapris och tomat
Jag använder mig av två flaskor hummerfond, två flaskor fiskfond och en flaska skaldjursfond. Då denna paella är för så många brukar jag förbereda skaldjuren innan för att sedan bara kasta ner dessa när det är någon minut kvar på riset
Servera med ris. 1 msk fisksås (jag använde fiskfond). 1 msk fisksås (jag använde fiskfond). När vi var i Thailand i vintras så gick jag en halvdags matlagningskurs
Koka riset med fiskfond/buljongtärning. Blanda med riset och lägg i en smord eldfast form. Finhacka dillen och blanda med skalade räkor, kräftstjärtar och musslor och lägg på risbädden
Jag försöker alltid skära grönsakerna som ingår i soppan så smått som det går för att inte barnen ska klaga allt för mycket och "risken" att dom får i sig lite mer utav grönsakerna är ju större om dom inte ser dom
Har vi så total brist på fantasi eller fanns de fler som blev abrupt handlingsförlamade. Detta recept är ett utmärkt LCHF alternativ om man väljer att inte servera ris, pasta, potatis etc till
Servera med pressad potatis eller ris. 1 msk fiskfond. 1 msk fiskfond. En bra rätt med torskrygg som går att förbereda i god tid och bara ställa in i ugnen
Lägg upp grytan i små skålar och servera ris bredvid. Fiskgryta med smak av Asien 4 port 200 g färska räkor med skal 200 g färsk lax 200 g bleka eller annan vit fiskfilé 2 msk rapsolja 2 st färska lökar med blast 1 gul paprika 1 röd paprika 75 g sockerärtor 1 brk kokosmjölk 1/2 lime skal och saft 2 msk fisksås 2 msk fiskfond 1. 2 msk fiskfond