Sprang på en fin fin Marulk i fiskdisken i affären idag. En kraftfull marulk med kungen av de svenska ostarna till som krydda och en lite lenare ost/basilkacreme som svalkade vävde ihop kvällens middag
Fiskfond. Jag använde marulk, hälleflundra och havskatt. Häll i vinet, vattnet, apelsinjuicen och fiskfonden, koka gärna egen fiskfond eller gör som jag och köp färdig i fiskbutiken
Häll i fiskfond och grädde. 1 msk fiskfond. Skär fisken i 3x1 cm stora bitar. Bryn vitlök och peperoncini på medelvärme i olivolja, tills vitlöken blir mjuk
1 msk fiskfond. 600 g marulk fördelat på 4 eller 8 bitar. Börja med såsen. Lägg alla ingredienser utom grädde, mjöl och basilika i en kastrull och koka ihop tills drygt hälften av vätskan återstår
600 g marulk fördelat på 4 eller 8 bitar. 1 msk fiskfond. Börja med såsen. Lägg alla ingredienser utom grädde, mjöl och basilika i en kastrull och koka ihop tills drygt hälften av vätskan återstår
Fiskfond. Jag använde marulk, scampi och pilgrimsmusslor. Fräs skal och grönsaker i olja tills de tar färg, späd med vitt vin, konjak och fiskfond och tillsätt tomatpurén