Skär fisken (använd gärna en blandning av både lax och kolja) i grytbitar om 2 centimeter. Koka upp och sjud vitt vin, grädde, crème fraiche, vatten och fiskfond i cirka 5 min. 500 g Fiskgrytbitar. 2 msk Fiskfond Buljong
Tillsätt krossade tomater, vatten och fiskfond. Skär fisken i lagom stora grytbitar. 1,5 msk fiskfond. Det här med att äta mer fisk senaste året har gått lite bra men inte tillräckligt
Tillsätt fiskfonden, tomatpurén och fräs snabbt under någon minut. grytbitar av. 1 msk fiskfond. Fräs de grovrivna/finstrimlade morötterna och palsternackan i olivoljan ett par minuter
Skär fisken i grytbitar. 3 msk koncentrerad fiskfond. 3 msk koncentrerad fiskfond. För några veckor sedan, när jag experimenterade som värsta Heston Blumenthal med pulver och geléer, träffade jag Tareq Taylor
Fräs lök och grytbitar snabbt tills köttet är vackert brynt runt om. Mixa ihop 1 msk fiskfond, 1 gul lök, 2 vitlöksklyftor, 1 grön urkärnad chilifrukt och 1 tsk paprikapulver. 1 kg grytbitar