Häll på fiskfond och grädde. Stek lök och citrongräs mjuka utan att få färg i en kastrull med olja. 1 finhackat citrongräs. 1 msk fiskfond. 1 finhackat citrongräs. 1 msk fiskfond
Tillsätt limeblad och citrongräs som du först bankar lite på med skaftet på en kniv. 2 msk fiskfond. 1 stjälk citrongräs. 2 msk fiskfond. 1 stjälk citrongräs
Banka nedre delen av citrongräset med knivskaftet och hacka fint. 2 citrongrässtjälkar. 1 msk konc fiskfond + 2 dl vatten. Fräs lök, palsternacka, vitlök, citrongräs och curry i 1 msk smör i en stor kastrull. 2 citrongrässtjälkar. 1 msk konc fiskfond +
Torsk med röd curry4 portioner 1 gul lök10 champinjoner1 röd paprika4 bitar koncerverat citrongräs2 msk olja2 msk röd currypasta1 ml koncentrerad fiskfond1 burk kokosmjölkca 600 g torskSaltPeppar Till serveringRis el nudlarNågon grönsak Gör så härSkala och finhacka lökenSkiva champinjonerna tuntSkär paprikan i små tärningarBanka ur citrongräsbitarnaFräs lök, champinjoner, paprika, citrongräs ochcurrypasta i några minuterTillsätt kokosmjölk och fiskfondLåt allt koka samman på svag värme i några minuterDela torsken i lagom stora bitar och lägg iLåt allt sjuda ytterligare ca 5 min under lockTa uppcitrongräsbitarnaSmaka av med salt och pepparBli inspirerad till att våga laga med fisk
Banka nedre delen av citrongräset med knivskaftet och hacka fint. Fräs lök, vitlök, palsternacka, citrongräs och curry i smör eller olja i en stor kastrull
Lägg i citrongräs, chili, kaffirlimeblad och sambal oelek och sjud upp. 3 msk fiskfond. 1 citrongrässtjälk, skuren i fyra bitar och lätt "krossad" med knivskaftet, för att lösgöra smak. 3 msk fiskfond. 1 citrongrässtjälk, skuren i fyra bitar och lätt "krossad" med knivskaftet, för att lösgöra smak
Banka nedre delen av citrongräset med knivskaftet och hacka fint. Fräs lök, vitlök, palsternacka, citrongräs och curry i smör i en stor kastrull eller gryta
Tillsätt hackad selleri, krossade tomater, krossad vitlök, grön chili, 1 hackad fänkål, hackad gul lök, krossat citrongräs och lagerblad. Tillsätt vatten och fiskfond och låt koka i 30 minuter. 2 citrongräs. 2 msk fiskfond
Banka nedre delen av citrongräset med knivskaftet och hacka fint. Fräs lök, paslternacka, vitlök, citrongräs och curry i 1 msk smör i en stor kastrull. 2 citrongrässtjälkar. 1 msk konc fiskfond