Blanda fiskfond i vinet. ex smörstekta färska broccolibuketter och en god sallad med avokado. 1 dl vitt mtl vin (har du annat vin så kan du minska mängden lite)1 msk fiskfond2 dl creme fraicheen stor klick smörKlippt gräslökSmaka av med örtsalt och vitpepparGör så här
Smaka av med fiskfond. OM vi hade haft tid att beundra resultatet innan vi kastade oss över portionerna hade vi kunnat se att rosa räkor är väldigt snygga till spenatpasta, squash med mörkgrönt skal och det nästan självlysande avokadogröna
Dillsåsen är en helt vanlig gräddsås men att jag har fiskfond istället och lite dill i. Vincent fick potatis till sin mat medan jag och Anders gjorde vitlöks fräst broccoli med lite avokado
Mixa sedan med bönor, vatten, fiskfond, katsuobushi, och kombu. Skum, avokado och lax kommer något för nära varandra i konsistens och skulle på tjäna på lite avlastning