Blanda samman alla ingredienser och smaka av med salt, svartpeppar, fond och apelsinzest. 2 msk Bong Touch of Taste Fiskfond. 1 msk apelsin, skal rivet
Smaka av med pressad apelsinsaft och skal. 5 dl fiskfond. 1 st apelsin. Fräs lök, vitlök, fänkål, morot, potatis och saffran med smör i en gryta några minuter utan att det tar färg
Till efterrätt så här års är det underbart med apelsiner. Jag brukar skala apelsinerna med kniv så att det vita går bort och sedan skära apelsinerna i runda skivor
½ apelsin, pressad saft. ½ apelsin, pressad saft. 1½ msk hummerfond eller fiskfond. Tillsätt tomaterna, vatten, fond, apelsinsaft, timjan och rosmarin och låt allt puttra ca 20-30 minuter lite beroende på hur stora bitar du delat potatisen och morötterna i. 1½ msk hummerfond eller fiskfond. Tillsätt tomaterna, vatten, fond, apelsinsaft, timjan och rosmarin och låt allt puttra ca 20-30 minuter lite beroende på hur stora bitar du delat potatisen och morötterna i
Smaka av soppan med apelsinsaft, ev mer salt och peppar och toppa till sist med färska örter. 2 fiskbuljongtärningar eller fiskfond. smaka av med apelsinsaft (ca 1/2 apelsin) och färska örter (timjan gärna). 2 fiskbuljongtärningar eller fiskfond. smaka av med apelsinsaft (ca 1/2 apelsin) och färska örter (timjan gärna)