Fiskfilé Thailand Tina fisken så att filéerna kan skiljas åt. Blanda till marinaden och låt fisken ligga i minst 30 min (jag tar 1-2 timmar) Matklubben.nu
Thailändsk fisksoppa Tidningen ville ha tips på mat från Turkiet, Spanien och Thailand, alla populära resmål för oss nordbor Birgitta Höglund´s Mat
Fiskkakor 300 g blandad fiskfilé, finhackad. Blanda samtliga ingredienser utom panko och olja i en bunke. Forma till små kakor, panera dem i panko receptcentralen.se
Fiskfilé Thailand Tärna och marinera fisken 30 minuter i citron, soja och salt. Stekden lätt i oljan och flytta över på tallrik, håll den varm receptidag.se
Fiskfilé Thailand 150 g fiskfilé. Tärna och marinera fisken 30 minuter i citron, soja och salt. Stek den lätt i oljan och flytta över på tallrik, håll den varm Matklubben.nu
Fiskfilé på thaivis Vänd fiskfiléerna i mjölet tills de är täckta och lägg dem på ett fat. Ta upp fiskfiléerna ur pannan och låt dem rinna av på hushållspapper Matklubben.nu
Thaipocherad fiskfilé Lägg ner fiskfilébitarna, lägg på lock och sjud i ca 5 minuter. Ca 400 g fiskfilé i 4 bitar (färsk eller tinad fryst) Matklubben.nu