Fiskfilé thai recept

Thai Green Curry med fiskfilé

Thai Green Curry med fiskfilé

1 burk thai green curry 400 ml. Hetta upp innehållet, rör då och då. Tillsätt bambuskott och den tinade fisken skuren i bitar
Röd currygryta med fisk

Röd currygryta med fisk

GA_googleAddAttr("Tag", "thai"). 75 g (1/4 kopp) Thai röd currypasta. 800 g valfri fiskfilé skuren i 3 cm bitar. 75 g (1/4 kopp) Thai röd currypasta. 800 g valfri fiskfilé skuren i
Thaifisk

Thaifisk

400 g fiskfilé. 1 burk Thai panaeng curry (Mrs Chengs). Sätt ugnen på 225 grader. Lägg filsken i en ugnssäker form och salta den
Fiskkakor med syrlig dipp

Fiskkakor med syrlig dipp

Skär fiskfilén i mindre bitar. Man kan också använda annan fiskfilé. 500g pangasius fiskfilé. 1 msk thai röd currypasta
Thai Red Curry med fiskfilé

Thai Red Curry med fiskfilé

Hetta upp thai red curry i en gryta/kastrull, rör då och då. 400 ml thai red curry (1 burk Mrs Cheng's)

Thaifisk

Recept. Anna Lundqvist. mån, 2013-07-01 14. 27. 30min. (0). Sätt ugnen på 225 grader. Lägg filsken i en ugnssäker form och salta den

Fiskfilé thai med matvete

Koka upp thai green curry i en kastrull, tillsätt morötter, broccoli och låt koka 3 minuter. 2 brk thai green curry. 500 g vit fiskfilé

Thai fish cakes

Lägg fisken i en matberedare och mixa till slät smet. Tillsätt fisksås,ägg,koriander,currypasta,chili,vitlök, ingefära och lime och mixa samman

Thaipocherad fiskfilé

Lägg ner fiskfilébitarna, lägg på lock och sjud i ca 5 minuter. 1 påse tinade thai wokgrönsaker (500 g). Ca 400 g fiskfilé i 4 bitar (färsk eller tinad fryst)

Örtfisk med wokgrönsaker

300 g vit fiskfilé t ex pangasisusfilé. 200 g wokgrönsaker, t ex thai. 1.  Lägg fisken i en form. Strö på salt

Fishcakes med syltade kumquats

300 g fryst fiskfilé. 1 msk thai sweet chilisås. Börja med att dela kumquatsen och koka dem mjuka i lika delar socker och vatten- så mycket att det täcker

Fiskkakor med syrlig dipp

Skär fiskfilén i mindre bitar. Ingredienser500g pangasius fiskfilé1 dl långbönor/haricots verts1 röd chili skivad5 limeblad skivade1 msk thai röd currypasta1 msk fisksås1 ägg1 msk ostronsås2 msk tempuramix(Gogi)4 dl rapsolja för att steka iTill sås. 1 msk thai röd currypasta

Asiatiska fiskbiffar

Finhacka fiskfilén och blanda den med salt och den finhackade purjolöken i en bunke. 500 gram torsk (eller annan vit fiskfilé)1 dl finhackad purjolökIngefära, en liten bit finriven, ca 1 msk1 pressad vitlöksklyfta1 ägg1 tsk salt1 tsk sambal oelek0,5 pressad citron/lime Grovhackad basilika, gärna thai, valfri mängd, jag tog en näve

Persiljeprickig torskbulle

Tina fiskfilén om den är fryst. Stjälp upp, skeda över thaisås. 400 g (fryst) fiskfilé, torsk eller kolja. 1 msk thai sweet chili sauce