Fiskfilé kräftstjärtar recept

Sesampanerad fiskfilé med skaldjurssås

Sesampanerad fiskfilé med skaldjurssås

Hacka räkor och kräftstjärtar grovt och blanda med crème fraiche och fond i en skål. Skölj fiskfiléerna i kallt vatten och torka av på hushållspapper
Kräftgratinerad fisk

Kräftgratinerad fisk

Salta fiskfiléerna och vik dem dubbla om de är tunna. Strö över kräftstjärtar och hackad krondill. fiskfilé, t ex hoki eller annan vit fisk
Kräftgratinerad fisk

Kräftgratinerad fisk

Salta fiskfiléerna och vik dem dubbla om de är tunna. Strö över kräftstjärtar och hackad krondill. 500 g fiskfilé. 100 g kräftstjärtar
Fiskgryta med saffran, vitt vin och grädde

Fiskgryta med saffran, vitt vin och grädde

700 gram fiskfilé, jag använde lax och sik. 300 g räkor och/eller kräftstjärtar. Relaterat 700 gram fiskfilé, jag använde lax och sik. 300 g räkor och/eller kräftstjärtar
Ugnsbakad fisk med kräftor och pinje

Ugnsbakad fisk med kräftor och pinje

Låt kräftstjärtarna rinna av och hacka dem grovt. Blanda i kräftstjärtar, dill och peppar. 1 1⁄4 kg fiskfilé , t ex torskrygg eller hälleflundra. 360 g kräftstjärtar i lag
Skaldjurspaté med sauce verte

Skaldjurspaté med sauce verte

600 g fiskfilé. 200 g kräftstjärtar. Lägg fisken i bitar i matberedaren med kniven monterad. Tillsätt salt, vitpeppar, kajennpeppar, potatismjöl och ägg
Fiskknyte med Saffran

Fiskknyte med Saffran

Lägg i 1 fiskfile i varje packet(knyte) ha sedan på citronpeppar,saffranen med vattnet och lägg i dom hackade grönsakerna, dom skalade räkorna, kräftstjärtarna. 200 g kräftstjärtar
Fiskgratäng

Fiskgratäng

Skär fiskfiléerna i bitar och lägg den i en smord ugnssäker form. Kräftstjärtar eller räkor, citronklyftor och dill
Fiskgryta med saffran

Fiskgryta med saffran

Stäng plattan och lägg ner kräftstjärtarna. 500 g fiskfilé (vi blandade torsk och lax). 1 burk kräftstjärtar i lake (ca 100-200 g). 500 g fiskfilé (vi blandade torsk och lax)
Fisk- och skaldjursgryta

Fisk- och skaldjursgryta

Skär fiskfilén i centimetertjocka strimlor. Låt burkmusslor, räkor och kräftstjärtar rinna av. Lägg i burkmusslor, räkor och kräftstjärtar i fiskgrytan, ta grytan från värmen
Fiskgratäng med kräftsmak

Fiskgratäng med kräftsmak

Garnera med kräftstjärtar, citronskivor och dillvippor. 600 g fiskfilé. 100 g kräftstjärtar. Ugn 225 grader
Fisksoppa

Fisksoppa

400 g fiskfilé t ex torsk ell hoki. 300 g räkor m skal eller kräftstjärtar på burk. Tina fisken, strimmla purjolöken, hacka löken
Kalasgod fiskpaté

Kalasgod fiskpaté

Dekorera patén med kräftstjärtar, dill och rucolasallat. 600 g fiskfilé. 5 dl kräftstjärtar. Lägg fisken i bitar i matberedaren med kniven monterad
Godaste Fisksoppan

Godaste Fisksoppan

Gräddfil Majonnäs Vitlök 400 g fiskfilé t ex torsk ell hoki. 300 g räkor m skal eller kräftstjärtar på burk. 400 g fiskfilé t ex torsk ell hoki 300 g laxfilé ½ purjolök ½ gul lök 1 msk margarin 1 vitlöksklyfta ( mer efter smak) 1½ tsk tomatpuré 1½ tsk salt 1 tsk timjan 1 tsk basilika 2½ dl torrt vitt vin 1½ tsk fiskbuljong ( 1½ tärning) 2 dl grädde 1 dl crème fraiche 2 dl vatten 1 pkt saffran ( kan uteslutas) 300 g räkor m skal eller kräftstjärtar på burk ev
Festlig fiskpaté

Festlig fiskpaté

kräftstjärtar. 400 g fiskfilé. Lägg fram alla ingredienserna i köket så att de får rumstemperatur. Skär fisken i mindre bitar
Fin fylld fiskpaté

Fin fylld fiskpaté

kräftstjärtar. 400 g fiskfilé. Lägg fram alla ingredienserna i köket så att de får rumstemperatur. Skär fisken i mindre bitar