Fiskfilé i paprikasås recept

Fiskfilé med röd paprikasås

Fiskfilé med röd paprikasås

 Lägg fiskfiléerna på varma tallrikar och ringla över paprikasåsen. Hetta upp paprikasåseni en liten kastrull
Fiskfilé i paprikasås

Fiskfilé i paprikasås

Fräs lök och paprika. Lägg ifisken. kokt potatis. lite extra paprika. Tillbehör. Sjud allt långsamt tillsfisken är klar (cirka 5 minuter, använder du färsk fisk kan du korta ner tidentill 3 minuter). 500–600 g fiskfilé, lätt tinad och skuren imindrebitar. 2 dl grädde (valfri fetthalt). 1 fiskbuljongtärning. 2 olikfärgadepaprikor, strimlade
Kräftgratinerad fisk

Kräftgratinerad fisk

Salta fiskfiléerna och vik dem dubbla om de är tunna. Lägg dem i en smord ugnssäker form. fiskfilé, t ex hoki eller annan vitfisk
Kräftgratinerad fisk

Kräftgratinerad fisk

Salta fiskfiléerna och vik dem dubbla om de är tunna. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Strö över kräftstjärtar och hackad krondill
Fiskpinnar Paleo/LCHF

Fiskpinnar Paleo/LCHF

Servera med en till exempel en paprikasås eller någon majonnässås. Havssalt och nymald vitpeppar. Skär fiskeni tunna skivor

Bräckt fisk med röd paprikasås

Paprikasås. Dela paprikan och ta bort stjälk och kärnor. Skölj och strimla den tunt. Skala löken och skiva den tunt

Fiskspett med paprikasås

Paprikasås. Skölj och rensa paprikan. Skär den i små bitar. Skala löken och hacka den fint. Hetta upp oljan på medelvärme i en stekpanna

Fisk i paprikasås

Salta fiskfiléerna och låt dem ligga ca 30 minuter. 600 g fiskfilé av karp, gädda, gös, torsk eller kolja. 1 msk paprikapulver. 2 dl crème fraiche. 1 grön paprika

Fiskpinnar på 2 sätt

Servera med paprikasås och förslagsvis en broccoligratäng. Fiskpinnar Deluxe. Fiskpinnar, kan det vara bra mat