Ta ut fiskfatet och fördela tomaterna runtom fisken. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg fisken med skinnsidan nedåt i en oljad långpanna och krydda den runtom med smulat flingsalt
Häll nu i stekpanna vitvin och låt det reduceras, tillsätt 2 dl avden egna fiskfonden och låt det koka ihop ytterligare, salta ochpeppra samt smaka av, till sist monterar du i 1 msk smör ochhäller en del av såsen på fiskfatet över rotsakerna, resten läggerdu i en såsskål
Titta bara på det vackra fiskfatet, vilken variation. Till TokyoÀ TokyoTo TokyoDags att lämna Kamakura och åka vidare till Tokyo men dagen är den klaraste sen vi kom till Japan så vi måste bara ta oss en sista titt av det ståtliga berget Fuji på morgonen
Späd med spadet som bildas på fiskfatet och spadet från skaldjuren. KRABB- ELLER MUSSELGRATINERAD FISK4 portionerCa 500 g färsk fiskfilé, t exrödspätta eller koljaeller 1 pkt djupfryst fiskfiléca 1 tsk salt1 krm vit- eller svartpepparGratängsås
Titta bara på det vackra fiskfatet, vilken variation. Till Tokyo. À Tokyo. To Tokyo. Dags att lämna Kamakura och åka vidare till Tokyo men dagen är den klaraste sen vi kom till Japan så vi måste bara ta oss en sista titt av det ståtliga berget Fuji på morgonen
Koka torsken och låt den kallna i sitt spad. Skala räkorna och skär ungefär hälften i små bitar. Blanda majonäs, chilisås och gräddfil och rör ner chilipulver och kryddorna