Fiskfärsbiffar gräslök recept

Fiskfärsbiffar med kall gräslökssås

Fiskfärsbiffar med kall gräslökssås

Blanda crème fraiche, majonnäs, gräslök och pressad limesaft. 1 msk klippt gräslök. Skär fisken i tärningar och lägg i skålen till matberedaren med kniven monterad
Dagens recept: Fiskfärsbiffar

Dagens recept: Fiskfärsbiffar

Blanda till sist i persilja och gräslök och arbeta samman färsen. Det går fint att frysa färdiga fiskfärsbiffar
Havswallenbergare med krämig spenat

Havswallenbergare med krämig spenat

Men ett tips är att fråga din fiskhandlare om de har fiskavskär att sälja såsom slag och fisktails, de kan man ofta få till ett bättre pris än att köpa hela filéer av fisk och passar utmärkt för fiskfärsbiffar

"Pannbiff" på havets goda

2 msk finhackad gräslök.  Hacka örterna till såsen. Blanda majonnäs och crème fraiche och rör ner örthacket

Fiskfärsbiffar med kall gräslökssås

Blanda crème fraiche, majonnäs, gräslök och pressad limesaft. 1 msk klippt gräslök. 1.  Skär fisken i tärningar och lägg i skålen till matberedaren med kniven monterad

Fiskbullar, fiskbullar, ge mig mera fiskbullar...

Fast det var ju inte fiskbullar, det var fiskfärsbiffar. 1,5-2 portioner1 tsk ströbröd2 tsk mjölk30 g riven ost200 g valfri fisk, jag hade pangasiusfilé o lax½ ägg (eller 1 litet)3 msk finhackad färsk dill (el 2 tsk torkad)ev 0,5 dl hackad gräslök (det var det inte i på camp)vitlökspulver (½ tsk ungefär)svartpepparsaltFinhacka fisken och blanda med allt det övriga, snåla inte med salt o peppar