Vi använde torsk till vår fiskfärs och smaksatte den med färsk koriander eftersom det fanns hemma, men har du inte det så kan du använda koriander från burk istället
Puls-mixa till det har blivit en grov fiskfärs. Oregano fick bli basen i örtdressingen tillsammans med lite basilika, timjan och persilja som jag hittade i krukor och frys
Fiskfärs. Pressa vitlöken över, tillsätt persilja och häll på konjaken som bränns av. Lägg en klick fiskfärs på varje sjötungsfilé, rulla ihop och lägg med skarven nedåt i en ugnssäker form
Blanda fiskfärsen med ägg och mjöl i en skål. persilja. Använd drygt 1 msk fiskfärs till varje biff. Skölj, ansa och hacka paprikan och salladslöken fint
Blanda ner hackade kräftstjärtar och servera såsen till grillad fisk och fiskfärs . Smaksätt med citronsaft, färskriven pepparrot, tomatpuré och persilja