Fiskfärs med dill recept

Fiskfärs med kall räksås

Fiskfärs med kall räksås

Garnera ev medkrondill. Tillsätt vitpeppar, cayennepeppar, ägg, grädde, dill och fond och kör tills allt blandats väl
Fiskfärs med citronsky

Fiskfärs med citronsky

Lägg fisken i bitar, salt, peppar, mjölk, ägg, potatismjöl, dill och gräslök i matberedaren med kniven monterad
Enkel fiskfärs i micron

Enkel fiskfärs i micron

Servera med kokt potatis och kall eller varm sås. ½ dl hackad dill. Finfördela fisken i matberedaren. Tillsätt de övriga ingredienserna och kör ihop allting ordentligt tills det blir liksom ”pösigt”
Fiskfärs i ugn

Fiskfärs i ugn

Skär i skivor och servera med ris och grönsaker. Lägg fiskfärsen i formen. Grädda fiskfärsen i vattenbad i ugnen ca 1 timme. 5 msk dill
Fiskfärs med kall gräslökssås

Fiskfärs med kall gräslökssås

Tillsätt några tag på vitpepparkvarnen, minifraiche, ägg, dill och kycklingfond. Lägg fiskfärsen i en liten smord ugnssäker form och släta till ytan med en kniv
Fiskburgare med dill och vitlökscrème

Fiskburgare med dill och vitlökscrème

Kör snabbt på puls i en matberedare med äggulor och citronjuice tills det blir en grov fiskfärs. Smaksätt med salt och peppar och hackad dill
Wallenbergare från havet

Wallenbergare från havet

Eller, nja, rättare sagt så är det den där Mårtensson som fortsätter med leveranserna, Mannerström står för kokboksutgivningar och inspiration
Laxqueneller med vitvinssås

Laxqueneller med vitvinssås

Strö över salt och kör till en jämn fiskfärs. Tillsätt ägg, grädde, kajennpeppar, lite svartpeppar och dill och kör till en jämn smet
Crabcakes med chiliaioli

Crabcakes med chiliaioli

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 200 gram fiskfärs 0,5 tsk salt 1 msk dill , eller koriander, hackad 2 st vitlöksklyftor , finhackade 0,5 st gul lök(ar) , finhackad 1 tsk spansk peppar , finhackad 2 st ägg 3 msk ströbröd 1 st smör , till stekning 1,5 dl grädde 200 gram salladskrabba , på burk Aioli 1 st vitlöksklyfta(or) , hackade 1 msk yoghurt , grekisk 4 msk majonnäs 0,5 tsk chiliflakes 1 msk sweet chilisås Till servering
Laxqueneller med hummersås

Laxqueneller med hummersås

Strö över salt och kör till en jämn fiskfärs. Tillsätt ägg, grädde, kajennpeppar, lite svartpeppar och dill och kör till en jämn smet
Fiskburgare med romsås

Fiskburgare med romsås

Dessa fiskburgare har jag malt färsen själv med hjälp av min nya OBH Nordica Hercules Kitchen Machine köttkvarn genom Buzzador
Fiskfärsqueneller med dillsås

Fiskfärsqueneller med dillsås

Strö över salt och kör till en jämn fiskfärs. Skär fisken i bitar och lägg i skålen till matberedaren med kniven monterad

Laxwallenbergare med blommigt mos

Blanda fiskfärsmed salt, peppar, äggulor, dill, mjöl och grädde till en färs. Smaka av med salt. Servera gärna med skirat smör, citron och ärtor

Matrelaterad historia - blandat

Det man ser runtom skapelsen ovan är fiskfärsquenellermed en bit rundskuren tryffel på vardera. Lax, humrar, hvitpeppar, ättika, kräftor, fiskfärs, salt, dill, tryffel, kall majonässås (kapris- eller holländsk sås)
Fiskfärs

Fiskfärs

Lägg fisken i matberedaren tillsammans med salt, peppar, potatismjöl och ägg. Lägg i dillen och räkorna