Blanda lökfräs, fiskfärs, fläskfärs, salt, vitpeppar, ägg, grädde och potatismjöl till en slät smet. Blanda lökfräs, fiskfärs, fläskfärs, salt, vitpeppar, ägg, grädde och potatismjöl till en slät smet
Om du ska göra wallenbergare eller fiskfärsbiffar på vitfisk så lämpar sig Kolja och Kummel bäst, torsk kan lätt göra att du får gryniga fiskfärsbiffar
Servera fiskfärsen varm med räksås och pressad potatis och en grönsallad. 566Â kcal/port med potatis (100g potatis 76 kcal) 4Â portioner 500 g fiskfilé (torsk eller kolja) går bra med lika stor mängd fiskfärs 2 tsk salt 1 krm vitpeppar 1/2 krm riven muskotnöt 3 msk smör 3 dl mildas mat extra 4% 2 dl mellanmjölk 2 äggulor 1 msk potatismjöl 1 msk vetemjöl 2 äggvitor Räksås
275 g fiskfilé av t ex kolja, abborre, gös, gädda, lax. 1. Mixa fiskfiléerna med salt, peppar, potatismjöl, ägg och gräslök i matberedaren med kniven monterad