Servera med kokt potatis och kall eller varm sås. Finfördela fisken i matberedaren. Tillsätt de övriga ingredienserna och kör ihop allting ordentligt tills det blir liksom pösigt
Servera med kokt potatis, sockerärter och minifraiche blandad med lite klippt gräslök. kokt potatis. Mixa fiskfiléerna med salt, peppar, potatismjöl, ägg och gräslök i matberedaren med kniven monterad
Servera fiskfärsen med sås, kokt potatis och t ex morot, broccoli och sockerärter. Lägg fiskfärsen i en liten smord ugnssäker form och släta till ytan med en kniv
Fiskfärs är också en favorit till vardags, t ex i en burgare. Kokt potatis. Fortsätter på veckans tema fisk, måndagens och tisdagens inlägg hittar du här och här, och har kommit till fisk som snabbmat
Strö över salt och kör till en jämn fiskfärs. Servera med kokt potatis och sallad. Skär laxen i bitar och lägg i skålen till matberedaren med kniven monterad
Strö över salt och kör till en jämn fiskfärs. Servera med kokt potatis och sallad. Skär laxen i bitar och lägg dem i skålen till matberedaren med kniven monterad
Blanda allt och servera romsåsen till burgarna, antingen med bröd till eller med kokt potatis. 1 kg fiskfärs (500 gr kolja, 250 gr lax och resten torsk). 1 kg fiskfärs (500 gr kolja, 250 gr lax och resten torsk)