Fiskfärs är också en favorit till vardags, t ex i en burgare. 2 dl creme fraiche. Koka ihop creme fraiche, vatten och fiskbuljong ca 5 minuter. 2 dl creme fraiche
Det är mycket gott att använda broccoli i både köttfärs och fiskfärs. Koka broccolin knappt mjuk och varva den sedan med kött- eller fiskfärs i en form
Och så kan man ju göra goda biffar på fiskfärs. Och till den kokade jag potatis och rörde ihop en kall sås på majonnäs och creme fraiche som jag smaksatte med curry och vände ner räkor i
gör sin egen fiskfärs från frysta filéer kan 4 msk räcka, om man köper färdig färs som inte innehåller lika mycket vatten så kan man behöva 6 msk. 400 gram fiskfärs. 1 dl crème fraiche
Mal fisken i en köttkvarn (eller så är du en fegis och köper färdig fiskfärs, jag malde den…). För att göra såsen smälter du bara crème fraichen i en kastrull och smaksätter med fond och kaviar till angenäm styrka och smak