Fiskfärs fraiche recept

Fiskfärs med kall räksås

Fiskfärs med kall räksås

Blanda majonnäs, crème fraiche, dill, räkor, salt och peppar. Stjälp upp fiskfärserna på tallrikar och servera med kokt potatis och gröna ärter
Enkel fiskfärs i micron

Enkel fiskfärs i micron

2 dl crème fraiche. Finfördela fisken i matberedaren. Tillsätt de övriga ingredienserna och kör ihop allting ordentligt tills det blir liksom ”pösigt”
Wallenbergare från havet

Wallenbergare från havet

en klick crème fraiche. Smaka av och rör eventuellt ner crème fraiche om du så önskar för en lite piggare smak och mer krämighet
Tod Mun Pla LCHF

Tod Mun Pla LCHF

Mixa till en tjock fiskfärs. 2 dl creme fraiche. Thailändska fiskbiffar, Tod Mun Pla, är populär street food i Thailand
Fiskkakor med ansjovissås

Fiskkakor med ansjovissås

Tillsätt fiskfärsen och den avsvalnade löken. Finhacka gräslöken och ansjovisen och blanda det med crème fraichen
Dagens recept: Broccoli med två såser

Dagens recept: Broccoli med två såser

Det är mycket gott att använda broccoli i både köttfärs och fiskfärs. Koka broccolin knappt mjuk och varva den sedan med kött- eller fiskfärs i en form
Stekt spätta och räkor i currysås

Stekt spätta och räkor i currysås

Och så kan man ju göra goda biffar på fiskfärs. Och till den kokade jag potatis och rörde ihop en kall sås på majonnäs och creme fraiche som jag smaksatte med curry och vände ner räkor i
Fiskterrine med saffranssås

Fiskterrine med saffranssås

Kör till en finfördelad fiskfärs. 12,5 dl grädde eller kokbar creme fraiche. 400 gram gäddfilé, torskfilé eller annan vit fisk

Fiskkaka

gör sin egen fiskfärs från frysta filéer kan 4 msk räcka, om man köper färdig färs som inte innehåller lika mycket vatten så kan man behöva 6 msk. 400 gram fiskfärs. 1 dl crème fraiche
Tod Mun Pla LCHF

Tod Mun Pla LCHF

Mixa till en tjock fiskfärs. 2 dl creme fraiche. Thailändska fiskbiffar, Tod Mun Pla, är populär street food i Thailand
Fiskbiffar med hummersås

Fiskbiffar med hummersås

Mal fisken i en köttkvarn (eller så är du en fegis och köper färdig fiskfärs, jag malde den…). För att göra såsen smälter du bara crème fraichen i en kastrull och smaksätter med fond och kaviar till angenäm styrka och smak

Fiskfärs med hummersås

Tillsätt creme fraiche och låt såsen koka upp på nytt. Fördela räkor och dill över fiskfärsen. Täck med resterande fiskfärs

Fiskfärs med kall räksås

Blanda majonnäs, crème fraiche, dill, räkor, salt och peppar. Stjälp upp fiskfärserna på tallrikar och servera med kokt potatis och gröna ärter

Festfisk av fiskfärs

Mixa fisk, kräftstjärtar, ägg , potatismjöl och crème fraiche till en färs i en matberedare med knivar