Vi serverade våra Wallenbergare med brysselkål som vi råstekte tillsammans med haricots verts, solrosfrön, citronskal och citronsaft som pressades över och fick puttra med någon minut
Vi använde torsk till vår fiskfärs och smaksatte den med färsk koriander eftersom det fanns hemma, men har du inte det så kan du använda koriander från burk istället
Smaka av med salt, peppar och citron. 1 msk pressad citron. Skär fisken i mindre bitar. Lägg fisken i matberedaren tillsammans med salt, peppar, potatismjöl och ägg
Tillsätt fiskfärsen och lite av den hackade dillen. Strimla mangolden och fänkålen, ringla lite olivolja i en kastrull, fräs grönsakerna snabbt, slå över citronsaften och salta och peppra
Platta ut lite fiskfärs och stek, för att smaka om färsen är rätt kryddad. Pressad citron. Det blev lite fiskfärs över som jag ska göra en fiskburgare av
Smaka av med salt, peppar och citron. 1 msk pressad citron. 1. Skär fisken i mindre bitar. Lägg fisken i matberedaren tillsammans med salt, peppar, potatismjöl och ägg