Fiskcurry recept

Fiskcurry med kokosmjölk och lime

Fiskcurry med kokosmjölk och lime

Ingredienser Portioner. 4 4 port ris 1 msk riven färsk ingefära 1 tsk sambal oelek 1 msk olja 2 vitlöksklyftor 1/2 msk curry 2 tsk tomatpuré 1/2 tsk salt 400 ml kokosmjölk ca 600 g torsk- eller sejfilé 1 lime 1 msk olja salt och peppar 2 pak choi 1 dl cashewnötter Lägg till i inköpslistan
Fiskcurry på thailändskt vis

Fiskcurry på thailändskt vis

600 g torsk, sej eller kolja (färsk eller fryst) 3–4 msk färskpressad limesaft 150 g gröna bönor 300 g sockerärter 3 salladslökar 1 msk olja 1 tsk stark curry 4 dl kokosmjölk 3–4 msk fisksås Vitpeppar 1 dl hackad persilja
Thailändsk grön fiskcurry

Thailändsk grön fiskcurry

Vi försöker äta fisk åtminstone två gånger varje vecka. Folk säger att det är nyttigt och det är faktiskt gott
När köket doftar himmelskt

När köket doftar himmelskt

Indisk fiskcurry, 4 pers. Indisk fiskcurry, 4 pers 500 g fisk (jag tog lax) i bitar. Okej, att posten luktade ljuvligt när jag fick kryddor från Amy i ett brev, men det är ingenting mot hur himmelskt det doftade när jag sedan använde en del av kryddorna i matlagningen
Kovalam: middag på Curry Leaf

Kovalam: middag på Curry Leaf

Rekommenderar gärna deras fiskcurry. Postat av Elin onsdag 17/01 2018 kl. 9. 30 Kommentera. Kovalam. middag på Curry Leaf
Varkala: Goods Own Country Kitchen

Varkala: Goods Own Country Kitchen

Jag och maken åt fiskcurry. Postat av Elin onsdag 14/03 2018 kl. 10. 24 Kommentera. Varkala. Goods Own Country Kitchen
Thailändsk fiskcurry

Thailändsk fiskcurry

Det här recceptet är taget från ViktVäktarna (. ) och känns inte alls som en 3Points rätt. Komplettera gärna med ris

Fiskcurry på thailändskt vis

Smaksätt fiskcurryn med 3 msk fisksås och sjud 1–2 min. Ingredienser - 4 portioner. 600 g torsk, sej eller kolja (färsk eller fryst)

Indisk fiskcurry

Ingredienser - 4 portioner. 750 g filé av braxen eller öring. 0,5 dl riven kokos. 4 tsk kumminfrön. 2 tsk fänkålsfrön
Fiskcurry

Fiskcurry

Dagens middag blev " Fiskcurry ", spaghetti, vitkålssallad och som efterrätt 50 g herrgårdsost. Receptet på fisken klippte jag ut från en väggalmanacka jag fick gratis på ICA 2001

Indisk fiskcurry m aubergine & sötpotatis

Ibland blir jag galet sugen på indiska smaker. Då menar jag inte mat från en indisk restaurang i Sverige, eftersom jag inte tycker de har så mycket gemensamt med den goda indiska mat jag ätit i New Delhi under mina flygvärdinnedagar
Indien möter Skandinavien i en fiskcurry

Indien möter Skandinavien i en fiskcurry

Fiskcurry med lax 1/2 lax, benad och färdig 1 tsk salt saften från 1 lime 3 msk solrosolja 1 gul lök, finhackad 1 msk curry 1 zuccini, tärnad 3 dl kokosmjölk 2 msk hackade färska korianderblad ris till servering Gnid in laxhalvan med limesaften och saltet

Fiskcurry

Skärfisken i mindre bitar. Mixa kokos, chilipulver, koriander, spiskummin och 1 msk hackad lök tillsammans med vatten till en slät smet

Fiskcurry på thailändskt vis

Smaksätt fiskcurryn med 3 msk fisksås och sjud 1-2 minuter. Låt fisken tina om den är fryst. Torka av fisken med hushållspapper och skär den i lagom stora munsbitar

Thailändsk fiskcurry

Skala och skiva löken och vitlöken. Fräs det i en wokpanna i oljan 4-5 minuter. Skala, kärna ur och skär squashen i tärningar