Hacka koriandern, salta och peppra, tillsätt grädde och ägg, rör om, tillsätt ströbröd så att smeten blir fast, forma biffar och stek i smör och olivolja, sätt åt sidan
olivolja att steka iTillbehör. Just nu är fiskburgare med mangosalsa min absoluta favoriträtt. Ringla över lite olivolja på samtliga brödhalvor och rosta överst i ugnen tills de är genomvärmde och fått lite färg
Blanda med olivolja, salt, svartpeppar och chiliflakes. TIll fiskburgare kan man använda den fisken man önskar och vi smaksatte färsen med sardeller och senap
Fiskburgare med parmesan och varm citronsås. Jag brukar komplettera denna typ av rätt med en god olivolja eller skirat smör för att öka på mängden fett som jag behöver för att hålla mig mätt och nöjd
Vi gillar att göra fiskburgare och brukar aldrig använda oss av samma recept eller tillbehör. Stek i smör och olivolja i panna i ca 4-5 minuter på varje sida
Kanske fiskburgare för den som är ambitiös. Den senaste tiden har jag haft lite problem med majonnäs som har skurit sig, så för att vara på den säkra sidan mixade jag först olivolja med persilja, rivet citronskal och lite citronsaft
Lägg i en ugnssäker form med olivolja och krydda med salt och svartpeppar. Sen gillar han ju faktiskt fisk men det blev ju inte sämre av en fiskburgare mellan surdegsbröd med en pepparrotssås och kapris serverat med rostade rödbetor och äpplen