Forma färsen till biffar och stek i 4-5 min på medelvärme. 800 g vit fisk (torsk. Skala och skiva löken, fräs i matfett utan att det får färg men löken skall bli mjuk
Bygg burgare och servera med valda tillbehör. 400 g fiskfilé t ex torsk. Forma färsen med vattensköljda händer till 4 runda biffar. 400 g fiskfilé t ex torsk
Jag mixade ihop torskenmed övriga ingredienser till en smet och stekte burgare av den. Den var lika förenad med fisk som torsdagar var med ärtsoppa och pannkakor
Fiskburgare är gott på grillen eller i stekpannan med hamburgerbröd, lite dressing och sallad, men lika gärna som lunch/middag med kokt potatis eller bara sallad
Till detta lagade vi fiskburgare. I höstas brydde jag mig inte om att tömma krukorna med örtkryddor som står bredvid uteplatsen – och i helgen kunde jag skörda rekordtidig oregano
4 400 g fiskfilé t ex torsk 1 ägg 1/2 dl mjölk 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 1 1/2 dl ströbröd matfett att steka i Dressing 3 dl gräddfil 1 msk senap 2 msk grillgurka Till servering strimlad isbergssallad finahackad rå lök stekt gul lök tomat i skivor hamburgerbröd Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Laktosfri Mjölkdryck 25 % rabatt Valio Eila 1 liter Mer info Ladda kupong
hoki, lax, torsk, koja eller liknande. Nåt som jag länge velat prova att göra är hemlagad fiskburgare och nu blev det perfekt att prova med den nya stavmixern