Mixa lök, fisk, crème fraiche, dill, potatismjöl och salt/peppar i matberedaren. 1 dl Crème fraiche. Skala och skiva löken, fräs i matfett utan att det får färg men löken skall bli mjuk
Rör ihop majonnäs, crème fraiche, rödlök och dill. Idag gör jag fiskburgare med skagenröra som jag serverar med ugnsrostade potatisklyftor och morötter
Rör ihop crème fraiche, bostongurka, salt och citronpeppar till dressingen. 1 dl lätt crème fraiche. Blanda fiskfilé, ägg, majsstärkelse, salt och peppar i matberedaren och kör till en färs
När vi kom hem från träningspasset åt vi fiskburgare. När man lagar fiskburgare tycker jag det fungerar det bäst med fisk som innehåller bindemedel, som till exempel lax, gädda och torsk
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Fiskburgare 4-6 stycken. 2 msk crème fraiche. 2 msk crème fraiche. Hamburgare, sällan har väl denna maträtt skapat så mycket drama och halligalli som den gör just nu
Blanda crème fraiche, majonnäs, fint skuren salladslök, mango chutney och limeskal i en skål. Lägg på sköljda salladsblad, en klick chutneydressing, fiskburgare, skivad tomat, lite chutneydressing till och garnera med en snurrad gurkremsa
Blanda crème fraiche och gravlaxsås, och klicka ovanpå. 1 dl lätt crème fraiche. Blanda fiskfilén skuren i bitar med ägg, maizena, dill, salt och peppar i matberedaren och kör till en jämn färs