Fina fiskfiléer, nyttiga grönsaker och en god sås får det att vattnas i munnen. 600 g fiskfilé, torsk eller plattfisk. 3 dl fiskbuljong eller hummerfond. 600 g fiskfilé, torsk eller plattfisk. 3 dl fiskbuljong eller hummerfond
Skölj hastigt av de färska fiskfiléerna, torka sedan försiktigt av dem med hushållspapper. 600 g färsk eller fryst fiskfilé (rödspätta. 4 dl vätska (fiskspad + 2 msk konc flytande fiskbuljong + vatten)
Lägg fiskfilén i en ugnssäker form. Ingredienser (4 portioner)600 gram sejfilé1 gul lök1/2 fänkål20 cocktailtomater3 msk kapris3 msk persilja (går bra med fryst)saften av en halv citronskalet av en hel citron2 dl fiskbuljong från flytande fond1,5 dl vispgräddeFlingsalt & svartpepparGör så här1