Skölj och torka fisken. Häll blandningen över fisken och bre ut den jämnt. Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar och lägg fisken på ett ugnssäkert fat. Stek fisken mitt i ugnen 1215 minuter. ca 800 g Fiskfiléer (gös
Sätt ugnen på 200 grader, Lägg fisken i en smord ugnsform. Bred ut blandningen över fisken och grädda i ugnen i cirka 20 minuter. 700 g färsk vit fisk (t ex torsk eller kolja). 700 g färsk vit fisk (t ex torsk eller kolja) 2 dl crème fraîche 2 klyftor vitlök 1 msk grov fransk senap 1 krm salt 1 dl Västerbottensost, riven 3 msk persilja, hackad
Vi åt en väldigt god fiskrätt häromdagen som jag måste tipsa om. Vi är ganska dåliga på att äta fisk här hemma så när man hittar ett recept som alla gillar får man verkligen lägga det på minnet
Smält under tiden fettet och blanda ner dragon,bröd,persilja och ost. Lägg fisken i en smord ugnsform. Ta ut fiskformen och för ihop fisken i mitten på formen
Det är vit fiskfilé, gärna torsk, som bakas i ugnen under ett krispigt täcke med mandel. Jag byter en del av ströbrödet med mandelmjöl för att öka smak och näringsinnehåll, och kryddar mandeltäcket med franska örter
Råttatouille och popcornmys i soffan undertäckena och barnen var övernöjda. Underbart verkligen. Ugnsbakad fisk med sufflétäcke som smakar av dill, fransk senap och paprika